Het is nu zo 21 okt, 2018 3:40 am

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 20 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 0:08 am 
Offline

Geregistreerd: ma 25 jul, 2011 13:30 pm
Berichten: 91
Woonplaats: Barendrecht
Heeft iemand enig idee welk snijprogramma ik moet hebben
Voor de Helo hsp360 snijplotter.

Heb artcut 2009 geprobeerd maar kent het merk Helo niet
Flexi sign10.0 kent hem ook niet

Ik hoor graag van iemand die mij verder kan helpen. En waar ik dat vandaan
Kan halen op een goedkope manier ;-) 0 euro dus!


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 7:22 am 
Offline

Geregistreerd: ma 01 nov, 2010 10:22 am
Berichten: 306
Woonplaats: NIeuwegein
gratis software is zo goed als niet te vinden.

Je zou signblazer eens kunnen proberen, wordt niet meer gemaakt, maar de trial versie is nog wel te vinden. Enige beperking is dat je elke keer de melding moet wegklikken

_________________
http://www.sies.nu


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 9:42 am 
Offline

Geregistreerd: ma 25 jul, 2011 13:30 pm
Berichten: 91
Woonplaats: Barendrecht
Oke bedankt voor het meedenken.
Heb al een aantal programma's alleen die kunnen het merk
Helo niet. Ook ergens gelezen dat je dan een andere naam Rabbit kon aanwijzen als vervanging.
Aangezien het usb aangesloten is moet het toch com3 worden.
Dit ook allemaal gedaan en toch werkt het niet.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 11:26 am 
Offline

Geregistreerd: ma 01 nov, 2010 10:22 am
Berichten: 306
Woonplaats: NIeuwegein
Ik gebruik zelf signcutpro icm illustrator, of inkscape.

Je kan er dus geen ontwerpen mee maken maar hij verzorgt het snijden.

Je kan een trial downloaden en ik heb net gegeken en jouw plotter staat in de lijst erbij.
Alleen goedkoop is het niet.

Maar volgens mij moeten de meeste pakketen wel werken als je een hpgl compatible plotter insteld naar de juiste comport en de juiste snelheid

ook kun je helocut downloaden en proberen is van het merk van je plotter :D http://download.helocut.com/hc471.exe

http://www.helo-shop.de/gewerbe-industriebedarf/werbetechnik/schneideplotter/helocut-schneidesoftware-fuer-schneideplotter-vollversion/a-508/

_________________
http://www.sies.nu


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 12:44 pm 
Offline

Geregistreerd: ma 25 jul, 2011 13:30 pm
Berichten: 91
Woonplaats: Barendrecht
Beste Patrick,

Heb Helocut gedownload en dan mist hij weer een bestandje en werkt dus weer niet.

Ben echt in staat om alles uit het raam te gooien.

Me pc is helemaal naar de klote van alle troep downloaden etc.
Heb daar weer een backup terug gezet omdat niks meer werkte.

Klopt nu werkt niks meer, internet verbinding niet meer aan de praat te krijgen erop en alles kwijt kwa bestanden, mails heel de ratteplan.

RAAAAAAAAAAAAAmmmmmmmmmmmmmmpppppppppppppp is het kutding.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 16:44 pm 
Offline

Geregistreerd: do 01 nov, 2012 18:24 pm
Berichten: 60
Hoi Reedijk

even een vraagje heb je voor je flexi-sign een dongel of is het een proef versie die je hebt gedownload ?
zolang je niet over een dongel beschikt zet flexi-sign geen drivers open van snijplotters.
Met welk besturingen systeem Windows Xp -Vista-Win7 of werk je met Mac Reedijk ?

Heb je nog een printerpoort in je pc ,want als je dit nog hebt is het probleem al voor een groot deel opgelost .
zou je aub me zo snel mogelijk even kunnen antwoorden ,

Ik wil je zo goed mogelijk helpen Reedijk we komen we er wel uit .

Met vriendelijke groeten ,
Skullsbrusher

Reedijk schreef:
Beste Patrick,

Heb Helocut gedownload en dan mist hij weer een bestandje en werkt dus weer niet.

Ben echt in staat om alles uit het raam te gooien.

Me pc is helemaal naar de klote van alle troep downloaden etc.
Heb daar weer een backup terug gezet omdat niks meer werkte.

Klopt nu werkt niks meer, internet verbinding niet meer aan de praat te krijgen erop en alles kwijt kwa bestanden, mails heel de ratteplan.

RAAAAAAAAAAAAAmmmmmmmmmmmmmmpppppppppppppp is het kutding.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 17:00 pm 
Offline

Geregistreerd: ma 25 jul, 2011 13:30 pm
Berichten: 91
Woonplaats: Barendrecht
Hallo skullbrusher,

Bedankt voor je reactie.

Ik heb windows 7 op die pc zitten.
Flexisign8.1 en 10.0 crack versies had ik. Dus complete versies.

Ik weet eerlijk gezegd niet of ik een printer poort heb om die pc.
Zal ik straks even kijken gelijk.

Plotter is denk ik wat ouder. Diegene die mij hem verkocht werkte met signcut x2 pro.
Daarmee draaide hij super. Heeft me alles laten zien. Echter die versie had hij gekocht voor 350 dollar.
die raadde mij aan flexi sign of Artcut 2005.

Nu had ik artcut 2009 ook al. Staat mijn merk Helo ook niet in.

Nu ben ik bezig ( buurman ) om artcut 2005 te bemachtigen, misschien kent die wel mijn merk.

Nu heb ik boven ook geen internet verbinding meer en ben al aantal uur bezig en krijg het niet draaiende meer. Hopelijk buurman vanavond.

Hoor graag van je en super dat je wilt helpen.
Wil eventueel je ook wel me tel nr geven of jij de jouwe via pb.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 18:26 pm 
Offline

Geregistreerd: do 01 nov, 2012 18:24 pm
Berichten: 60
Hoi Reedijk

heb hier nog een linkje voor je met software Easysign die herkend je plotter bij direct

hier linkje ; http://www.easysign.nl/mainwebv1/drivers.aspx.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 18:32 pm 
Offline

Geregistreerd: do 01 nov, 2012 18:24 pm
Berichten: 60
Hoi Reedijk

Dat is het probleem nummer 1 al je werkt met windows 7 ,artcut werkt normaal alleen onder windows xp ,nu de nieuwere versies werken ook onder windows 7 .

Flexisign 8 werkt alleen onder windows xp pack 2 ,want ja ik werk hier ook nog met xp voor flexie-sign 8.

als je een oudere pc hebt pentium 3 of vier en je zet daar windows xp op dan ga je normaal nog wel en printerpoort hebben ,en dan heb je al 1 groot probleem verholpen ,via je printerpoort is het wat trager maar dat kan geen kwaad want hoe minder snel de pc de data doorstuurt hoe minder fouten er gebeuren bij het snijden .

Mvg
Skullsbrusher

Reedijk schreef:
Hallo skullbrusher,

Bedankt voor je reactie.

Ik heb windows 7 op die pc zitten.
Flexisign8.1 en 10.0 crack versies had ik. Dus complete versies.

Ik weet eerlijk gezegd niet of ik een printer poort heb om die pc.
Zal ik straks even kijken gelijk.

Plotter is denk ik wat ouder. Diegene die mij hem verkocht werkte met signcut x2 pro.
Daarmee draaide hij super. Heeft me alles laten zien. Echter die versie had hij gekocht voor 350 dollar.
die raadde mij aan flexi sign of Artcut 2005.

Nu had ik artcut 2009 ook al. Staat mijn merk Helo ook niet in.

Nu ben ik bezig ( buurman ) om artcut 2005 te bemachtigen, misschien kent die wel mijn merk.

Nu heb ik boven ook geen internet verbinding meer en ben al aantal uur bezig en krijg het niet draaiende meer. Hopelijk buurman vanavond.

Hoor graag van je en super dat je wilt helpen.
Wil eventueel je ook wel me tel nr geven of jij de jouwe via pb.


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 18:49 pm 
Offline

Geregistreerd: ma 25 jul, 2011 13:30 pm
Berichten: 91
Woonplaats: Barendrecht
Ik heb nog een andere pc die over is. Daar staat xp op en heeft een printerpoort.
Ik heb alleen geen kabel van de plotter naar pc printerpoort, maar wel een usb.

Mogelijk verloop stekkertje erop?

Heb ook nog een laptop met xp erop. Dan heb ik gelijk een toetsenbord en beeldscherm.
Anders heb ik die andere pc al boven staan en dan nog een hele set voor de plotter.

Denk dan mijn laptop het beste is. die heeft echter geen printerpoort.

Groeten Reedijk


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 18:57 pm 
Offline

Geregistreerd: do 01 nov, 2012 18:24 pm
Berichten: 60
Hella Reedijk

kijk eens aub hier op deze link is in het nederlands en gratis proefversie van helo

http://helocutweb.petruck.net/locale/nl/

Groetjes
Skullsbrusher


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 19:00 pm 
Offline

Geregistreerd: do 01 nov, 2012 18:24 pm
Berichten: 60
Hoi reedijk

niet wanhopen en oude printerkabel is goed hoor die past op je snijplotter en natuurlijk op je pc of laptop .

De kabel zelf geeft de hpgl code ook door naar je plotter wel te verstaan dat je snijprogramma goed geinstalleerd is .

Mvg
Skullsbrusher

Reedijk schreef:
Ik heb nog een andere pc die over is. Daar staat xp op en heeft een printerpoort.
Ik heb alleen geen kabel van de plotter naar pc printerpoort, maar wel een usb.

Mogelijk verloop stekkertje erop?

Heb ook nog een laptop met xp erop. Dan heb ik gelijk een toetsenbord en beeldscherm.
Anders heb ik die andere pc al boven staan en dan nog een hele set voor de plotter.

Denk dan mijn laptop het beste is. die heeft echter geen printerpoort.

Groeten Reedijk


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: do 13 dec, 2012 20:21 pm 
Offline

Geregistreerd: do 01 nov, 2012 18:24 pm
Berichten: 60
hoi Reedijk

ik heb hier en zeer intressant pdf file gevonden die je laat zien hoe je plotter via usb en Artcut2005 moet installeren ,hier ziet je ook hoe snel je je baut ritme mag instellen
maar dat is zowat standaard voor iedere plotter ,baudsnelheid is 9600 ,deze pdf file laat wel zien onder windows systeem.

Hoop dat je hiermede toch nog een extra stapke dichter tegen het snijden staat ,hier link pdf file :

http://www.halk.ru/download/1360/Redsai ... 20FTDI.pdf

hier de volledige manual voor artcut hoe je die ook kunt laten werken door in je arctut software aanpassingen te doen .

link http://www.premiersign.co.uk/artcutmanual.htm

Mvg
Skullsbrusher


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: za 15 dec, 2012 22:04 pm 
Offline

Geregistreerd: ma 25 jul, 2011 13:30 pm
Berichten: 91
Woonplaats: Barendrecht
Hey Skull,

Nou het zit zo.

Heb hem gister wel snijdende gekregen met een demo versie van Signcut x2 pro.
Echter kan je dan alleen hun logo uitsnijden en niks zelf.

Artcut en Helocut krijg ik niet snijdende. Helocut is een demo versie misschien ligt het daar aan nog.
Zoveel instelling geprobeerd en geen beweging in te krijgen.
Ben nu weer aan het klojen ermee.

Heb iemand gevonden die dezelfde set verkocht op mp met software erbij. wilde de hele set overnemen zodat ik de cd's had en dan de cd's kopieren en weer eentje verkopen. Ze vond mijn bod te laag.
Zij zou proberen iemand te vinden die de cd's kan kopieren tegen vergoeding.
Ze ging alleen een weekendje weg dus nu geen tijd.

Ze heeft me wel de namen van de cd's gegeven.
Helocut 2 stuks volgens mij
Artcut 2 stuks
Nog eentje die ik even niet meer weet.

mvg Reedijk


Omhoog
 Profiel  
 
BerichtGeplaatst: zo 16 dec, 2012 0:10 am 
Offline

Geregistreerd: do 01 nov, 2012 18:24 pm
Berichten: 60
Hoi Reedijk

Maar normaal bij een artcut zit een licentie nummer bij die je moet invoegen als je en orgineel hebt ,heb je dat niet dan heb je ergens een klein probleem dat zich bevestigd door alleen hun logo te kunnen uitsnijden .
Ik ben nog een paar dingen aan het proberen voor je ,ik laat je zo snel mogelijk iets weten .

Mvg
Skullsbrusher

Reedijk schreef:
Hey Skull,

Nou het zit zo.

Heb hem gister wel snijdende gekregen met een demo versie van Signcut x2 pro.
Echter kan je dan alleen hun logo uitsnijden en niks zelf.

Artcut en Helocut krijg ik niet snijdende. Helocut is een demo versie misschien ligt het daar aan nog.
Zoveel instelling geprobeerd en geen beweging in te krijgen.
Ben nu weer aan het klojen ermee.

Heb iemand gevonden die dezelfde set verkocht op mp met software erbij. wilde de hele set overnemen zodat ik de cd's had en dan de cd's kopieren en weer eentje verkopen. Ze vond mijn bod te laag.
Zij zou proberen iemand te vinden die de cd's kan kopieren tegen vergoeding.
Ze ging alleen een weekendje weg dus nu geen tijd.

Ze heeft me wel de namen van de cd's gegeven.
Helocut 2 stuks volgens mij
Artcut 2 stuks
Nog eentje die ik even niet meer weet.

mvg Reedijk


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 20 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron
POWERED_BY
phpBB.nl Vertaling